OVER DISKKOZIJNEN

Wie zijn wij?

Wij zijn vanaf 1988 werkzaam in de kozijnen en deuren branche. Nieuw aan ons concept is dat u een ruime keuze heeft aan zowel kunststof, aluminium en houten kozijnen. DisK komt bij u thuis om de mogelijkheden te bespreken.

Een verbouwing is niet iets wat u elke dag laat uitvoeren. U moet volledig tevreden zijn over het eindproduct, door  alle soorten materialen aan te kunnen bieden maken wij de keuze van de klant eenvoudiger.

Door onze ruime ervaring kunt u vertrouwen op een vakkundig advies waarbij naar alle aspecten gekeken wordt. Dat wil zeggen advies over materiaal en kleurkeuze, het bespreken van technische mogelijkheden die bij uw huis passen en een prima afwerking. Wij kunnen u   meerdere mogelijkheden bieden om uw verbouwing compleet te maken, denk hierbij aan gevelbekleding, borstweringen, ventilatieroosters, horren en vele andere producten.

Alle materialen worden rechtstreeks van de fabriek geleverd, dit concept geeft ons de mogelijkheid om de producten scherp geprijsd te leveren.

U kunt een afspraak maken op het moment dat het u uitkomt, thuis of bij ons in de showroom. U kunt vrijblijvend advies en een offerte aanvragen, u bent dan tot niets verplicht.

Wij staan garant voor een professionele en complete afwerking tot in detail.

 

Eric Distelbrink

DisK kozijnen