Kunststof

Kunststof kozijnen hebben grote voordelen, u schaft de kozijnen aan voor het leven. En qua onderhoud heeft u er bijna geen omkijken naar. Bij het wassen van de ruiten het kozijn meenemen is voldoende. Eenmaal per jaar de draaiende delen smeren en de werking is voor lange tijd gewaarborgd.

Hiernaast denken veel mensen dat kunststof kozijnen een onnatuurlijke uitstraling hebben. Niets is minder waar. Tegenwoordig zijn kunststof kozijnen er in allerlei kleuren en soorten, er zijn bijvoorbeeld kozijnen die de uitstraling hebben van hout zie foto’s van “hout verbinding look”.

Bij kunststof kozijnen zijn er twee profielsystemen mogelijk: S70mm of NL115mm. Zie foto’s hieronder.

S70-vlak-profiel   L115-Verdiept-liggend-profiel2

 

 

 

 

S70 Vlakprofiel                        NL115 verdiept liggend profiel

U kunt kiezen voor verschillende kleuren en structuren. Een glad profiel of verscheidende soorten houtstructuren. Het basis profiel wordt in wit of crème gemaakt. Dat betekend echter niet dat dit de enige leverbare kleuren zijn. Er is renolitfolie mogelijk in een scala van moderne en frisse kleuren waaruit u kunt kiezen.

Bijna alle kunststof kozijnen zijn uitvoerbaar met Hout Verbinding Look. De verbindingen als hout met de voordelen van kunststof (rechte lassen in plaats van schuin). Dit geeft een hele natuurlijke uitstraling
Zie foto’s hieronder.

001k004k

 

 

 

 

 

U kunt onze verschillende soorten kunststof producten bekijken in onze showroom. Zo kunt u zelf bepalen welke uitstraling bij u past.