HOE GAAT HET PROCES

Hoe gaat het proces?

Als u geïnteresseerd bent in een van onze producten dan kunt u vrijblijvend een afspraak maken met de verkoper. Na een eerste gesprek waarin u uw wensen aan ons duidelijk heeft gemaakt, wordt er vrijblijvend een offerte opgemaakt. Voor kunststofkozijnen kunt u ook onze showroom bezoeken.

Als de offerte onduidelijkheden bij u oproept kunnen wij een vervolgafspraak plannen waarin wij de offerte met u kunnen bespreken.

Als u overgaat tot opdracht geven, zal een afspraak gemaakt worden met de werkvoorbereider. Deze komt bij u langs om exacte maten op te nemen en bouwtechnische aspecten te bekijken. De gegevens worden zorgvuldig uitgewerkt.

Hierna geven wij opdracht tot productie aan de fabriek. Levertijd is 6 tot 8 weken minimaal. In overleg met u wordt de datum van plaatsing bepaald. In uw offerte kunt u de nodige handelingen die u moet verrichten voor de plaatsing terug vinden.

Als het hele proces is afgerond zal de verkoper een opleverafspraak met u plannen. Hierbij zal gecontroleerd worden of alles naar behoren is verlopen en afgeleverd. Mocht u verder nog vragen hebben over het verloop van dit traject kunt u ons altijd bellen.